Week van de gezonde lunch

Geplaatst op woensdag 5 november 2014

Vorig schooljaar hebben de “Week van de gezonde lunch” gehad. De kinderen gaven aan, dat ze het heel erg leuk, en vooral lekker vonden. Daarom hebben we besloten, om dit elk schooljaar te laten terugkomen.

De eerste keer dit schooljaar was vorige week (27 tot en met 31 oktober).                                                           Alle kinderen mochten een broodje met kaas en/of vleeswaren meenemen naar de overblijf. Wij hadden voor de kinderen schalen met komkommer, sla, tomaat, sla, paprika en worteltjes. De kinderen mochten van hun eigen broodje zelf een broodje gezond maken, of het als gezonde snack eten.

Het was een geslaagde week en in April komt er weer een “Week van de gezonde lunch”.

Met vriendelijke groetjes,                                                                                                                                               het overblijfteam