Vuurtorennieuws nr.77- februari 2019

Geplaatst op maandag 4 februari 2019

Beste ouders/ verzorgers,

Wat een koude en soms natte weken gingen er deze maand voorbij. In school waren kinderen hard aan het werk om de CITO toetsen zo goed als mogelijk te maken.Niet alleen de kinderen waren hard aan het werk maar ook alle collega’s zijn er druk mee geweest. Al die toetsen moeten worden nagekeken, in het leerlingvolgsysteem worden gezet en binnenkort (15 februari) worden geëvalueerd. Daarna maken we weer nieuwe groepsplannen en gaan zorgen voor een aanbod op maat. Ook wordt er achter de schermen door alle collega’s hard gewerkt aan het nieuwe schoolplan. Een plan waarin wij de koers van de Vuurtoren voor de komende vier jaar beschrijven.

Maandag 4 februari is er een studiedag “leren zichtbaar maken”. Daar gaat het o.a. over werken aan doelen d.m.v. succescriteria, het geven van de juiste feedback, enz. Allemaal zaken om uiteindelijk kinderen in hun kracht te zetten en ervoor te zorgen dat we eruit halen wat erin zit en alle kinderen elke dag een beetje beter worden.

Vuurtorennieuws nr 77 februari 2019