Vuurtorennieuws nr. 71- juni 2018

Geplaatst op maandag 4 juni 2018

Beste ouders/ verzorgers
De vorige nieuwsbrief kreeg u twee weken geleden en hier komt alweer het nieuws van de maand juni 2018.

Uitslag Centrale eindtoets groep 8
Wat was het weer spannend. Jaren lang hebben de leerlingen van groep 8 samen met alle collega’s toegewerkt naar dit moment. Jaar in jaar uit werk je, je door de boeken heen, leer je elke dag een beetje meer, realiseer je je dat sommige dingen je makkelijk af gaan en je sommige dingen best moeilijk vindt en dan is het zover en maak je de eindtoets. Het maken was de eerste stap en toen was het lange wachten op de uitslag. Die kwam uiteindelijk op school binnen en wat waren we trots. Wat een super mooie resultaten zijn er dit schooljaar behaald. Iedere leerling heeft de toets gemaakt zoals we hadden verwacht en sommige scoorden nog hoger. Daar waar nodig/mogelijk zijn adviezen aangepast naar boven.
Wij scoren een 532,3 en dit is ver boven de 528 die van ons verwacht wordt.

Vuurtorennieuws nr 71 juni 2018