Vuurtorennieuws nr.60-juni 2017

Geplaatst op donderdag 1 juni 2017

Vuurtorennieuws – Nr. 60 juni 2017

Beste ouders/ verzorgers,

Alweer de een na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog even en dan zit dit jaar erop. Wat is er veel gedaan door een ieder betrokken bij school. Wij hadden het inspectie bezoek en werden goed beoordeeld. Tot nog toe in Lelystad nog steeds de enige school. We kregen bezoek van een staatssecretaris, een wethouder en Yes-R en de meidengroep Raak. We namen deel aan Plustijd, de wijkraad, vanHarte koken en we maakten een begin met Spelen op pleinen.

Inmiddels is er een ouderregiegroep, een ouderraad en is de MR oudergeleding dit jaar hard aan de slag geweest. Ook hebben ouders ons het afgelopen jaar enorm geholpen bij allerlei activiteiten. Sommige ouders zijn er iedere week om bijvoorbeeld te helpen in de bibliotheek. Ook kwamen veel van u kijken naar lessen in klassen en bezocht u de bijeenkomsten van groep 1 en 2. En nu zetten we de laatste weken de puntjes op de i.

Vuurtorennieuws nr 60 juni 2017