Tijd voor Taal!

Geplaatst op maandag 8 september 2014

In september is het de hoogste Tijd voor Taal! Huis voor Taal Lelystad organiseert van 10 tot en met 19 september activiteiten om ons aanbod voor laaggeletterde en anderstalige ouders/volwassenen onder de aandacht te brengen.

Huis voor Taal is een samenwerkingsverband dat op verschillende manieren en op innovatieve wijze taalondersteuning biedt aan volwassenen/ouders in Lelystad.

Voor u is dit Tijd voor Taalprogramma dé kans om meer te weten te komen over het Huis voor Taal en het taalaanbod dat wij en onze partners bieden. Denkt u aan al onze taallessen en maatjesprojecten, ons aanbod om ouderbetrokkenheid te vergroten, maar ook onze nieuwe, innovatieve programma’s waar we aan werken. Laat u inspireren!

Hier vindt u ons activiteitenprogramma. Bij sommige activiteiten kunt u gewoon langskomen en meedoen. Voor andere activiteiten kunt u zich inschrijven. Let op: geef duidelijk aan voor welke activiteit(en) u zich aanmeldt!

Hebt u vragen of opmerkingen? Bel Sabine de Bruijn, coördinator Huis voor Taal via 0320-

707159 of mail naar: s.debruijn@welzijnlelystad.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien u graag, want het is de hoogste TIJD voor TAAL!