Survivalsportdag groep 5 t/m 8

Geplaatst op maandag 4 juli 2016

Vandaag, maandag 4 juli vond de survivalsportdag voor groep 5 t/m 8 plaats in het Belevenissenbos. Aanvankelijk zou de sportdag 2 weken geleden plaats vinden maar aangezien de kans op onweer die dag erg groot was hadden we hem verplaatst naar vandaag. Dit bleek achteraf een goede keuze want het was prachtig weer!

Het Belevenissenbos was opgedeeld in 5 zones. In elke zone waren 2 of 3 groepjes tegelijk aan het werk en na een tijdje werd er door gewisseld naar de volgende zone. De ondergrond in met name het bos was af en toe enorm glibberig wat hilarische momenten opleverde! Gelukkig waren de meeste kinderen goed voorbereid met een handdoek en extra kleding, want die konden we aan het eind van de ochtend wel gebruiken!

Het was een zeer geslaagde ochtend, zie ook onderstaande foto’s. Via deze weg willen we alle hulpouders nogmaals bedanken, zonder jullie kunnen we dit soort dingen niet doen!

Wisten jullie dat het Belevenissenbos vrij toegankelijk is voor iedereen? Je kunt er dus spelen wanneer je maar wilt!

Zaterdag 27 en zondag 28 augustus vindt de Kindermudrun  plaats in het Belevenissenbos. De kindermudrun is een georganiseerde wedstrijd waarbij je door het bos een parcours af legt en hindernissen moet nemen. Heel gaaf om aan mee te doen! Voor meer informatie klik hier!