Sinterklaas: surprises!

Geplaatst op donderdag 18 december 2014

Eindelijk was het dan zo ver… de mooie surprises die bij ons in de klas stonden mochten uitgepakt gaan worden!
Op vrijdag 5 december hebben we sinterklaas gevierd op school. Na dagen zwoegen op een gedicht, knutselen aan een surprise en cadeautjes kopen die op het verlanglijstje stonden kwamen we er eindelijk achter welke surprise voor wie gemaakt was en welke cadeautjes daar bij hoorden!

Eerst hebben we Sinterklaas buiten opgewacht. Hij kwam aan in een ziekenhuisbed en zijn 2 pieten duwden hem! Sinterklaas was ziek en knapte gelukkig weer wat op nadat wij een aantal sinterklaasliedjes hadden gezongen. Hij kon bezoekjes gaan brengen in de klassen en wij konden beginnen met ons surprisespel.

In de klas hebben we het surprisespel met de dobbelsteen gespeeld. Alle surprises zijn bewonderd, gedichten voorgelezen en cadeautjes uitgepakt. We hebben een super gezellige en leuke ochtend gehad! Een aantal foto’s zijn hieronder te bewonderen voor een kleine sfeerimpressie van onze ochtend.

Sint1 Sint2 Sint3