Overblijf: de kosten

Zie website de Tussentijd www.stichtingdetussentijd.nl

Hieronder vindt u de nieuwe tarieven voor het schooljaar 2017/2018. Het is noodzakelijk voor aankomend schooljaar een geringe tariefsverhoging door te voeren. De tarieven worden ondersteund door het bestuur van Stichting de Tussentijd en de betrokken schoolbesturen.

De vaste overblijfgroep (abonnement)
Dit zijn de kinderen die geregistreerd zijn (via een inschrijfformulier). Zij kunnen altijd op de opgegeven dagen overblijven. Voor deze groep zijn de kosten per maand:

1x per week € 9,30
2x per week € 18,60
3x per week € 27,90
4x per week € 37,20

Dit zijn de kinderen die zo af en toe eens overblijven. Deze kinderen kunnen op de dag zelf tot uiterlijk 9.00 uur ’s ochtends aangemeld worden bij de coördinator. Plaatsing is afhankelijk van het beschikbare aantal vrijwilligers op de groep.

Digitaal
Voor deze groep zijn de kosten € 2,80 per keer. U regelt de overblijf online via onze website www.stichtingdetussentijd.nl. U maakt een account aan en koopt een tegoed. Daarna kunt u dagen inplannen. Via uw digitale strippenkaart heeft u altijd een actueel overzicht van de opgegeven dagen en uw tegoed. U kunt op elk moment, ook s avonds en in het weekend, doorgeven op welke dagen de komende periode uw kind incidenteel naar de overblijf gaat. Aanmelden kan tot 9.00 uur dezelfde ochtend. Meer uitleg vindt u op de website www.stichtingdetussentijd.nl.

Aanmelden tussenschoolse opvang
Via de website van GO kunt u zich aanmelden of u kunt telefonisch een informatie pakket aanvragen. (0320-294900)

Vragen tussenschoolse opvang
• Loop eens binnen in het Kindcentrum en stel uw vragen aan Sarah