Boeken lenen, boeken lezen

Op allerlei manieren biedt de Vuurtoren de leerlingen boeken en andere teksten aan. Stillezen, duo-lezen, luisterlezen, voorlezen en mandjeslezen zijn enkele voorbeelden.

De school deelt een mooie bibliotheekruimte met de andere bewoners van het Kindcentrum. Daar staan aantrekkelijke en moderne informatieve boeken, prentenboeken en leesboeken.

Minstens twee keer in de week mogen de leerlingen hun boek komen ruilen, als het boek uit is. We zijn als school erg gelukkig met onze biebjuffen, die als vrijwilligsters met enthousiasme al meerdere jaren de bibliotheekuitleen verzorgen.

Heeft u jeugdtijdschriften over, denkt u dan eens aan onze school. De school er erg blij mee. Lizette is de coördinator van de schoolbibliotheek.