Pietengym

Geplaatst op woensdag 25 november 2015

Tijdens de gymles van afgelopen  hebben de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 allemaal een speciale Pietengymles gehad! De kinderen uit groep 5 t/m 8 hebben het grote SInterklaasspel gespeeld. Toen meester Jasper vanmorgen in het Speellokaal kwam stonden er allemaal Pietenoefeningen klaar. Gekke Piet en Snelle Piet waren de hele nacht druk geweest om alles klaar te zetten. Alle kinderen mochten oefenen om een échte hulppiet te worden! Nou, dat hebben ze gedaan! Er moesten pakjes met de auto weg gebracht worden, balanceren over een wiebeldak, van huis naar huis klimmen, pakjes stapelen en er kon geschommeld worden in de pakjesboot van Sinterklaas. Wat een feest! Uiteindelijk gingen alle kinderen met hun welverdiende Pietendiploma naar huis. Hartelijk dank voor de leuke Pietenles Snelle Piet en Gekke Piet!

Donderdag 3 december hebben de kinderen uit groep 5 t/m 8 het grote Sinterklaasspel gespeeld. Het is een uitdagend tikspel met pieten en piraten. Zie onderstaande foto’s!