Nationaal schoolontbijt

Geplaatst op vrijdag 13 november 2015

Vandaag hebben we, in het kader van het nationaal schoolontbijt, met elkaar ontbeten op school. Met het nationaal schoolontbijt wordt jaarlijks het belang van goed en gezond ontbijten onder de aandacht gebracht.

Waarom ontbijten zo belangrijk is? Ontbijten geeft je energie. Ontbijten levert voedingsstoffen. Ontbijten helpt je stoelgang. Ontbijten houdt je op gezond gewicht. En ontbijten is lekker en gezellig!

En dat ontbijten lekker en gezellig is, is wel gebleken vandaag. De leerlingen hebben genoten van onder andere bruin brood, bruine bolletjes, krentenbollen, boter, kaas, smeerkaas, jam, appelstroop, melk, komkommer en mandarijnen. Veel kinderen kwamen in pyjama op school waardoor er een gezellige en ontspannen sfeer ontstond, zoals in groep 3.

image image