Het team

Wie werken er in de school en wat doen zij?

Leerkrachten

Vervanging coördinatoren
Zwangerschapsverlof       Laura

Vakleerkracht gymnastiek

Remon is onze vakleerkracht gymnastiek. Hij verzorgt de gymlessen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

IB-er (Intern Begeleider)

Anita en Bianca verzorgen samen op dinsdag en donderdag de IB taken en sturen dan ook de RT taken aan.

Onderwijsassistent en RT

Bij ons op school is Sylvia werkzaam als onderwijsassistente. Sylvia wordt zoveel mogelijk ingezet in groep 1 t/m 4 en werkt twee dagen in de week.

Administratief medewerker

Sarah is bij ons op school administratief medewerker. Wanneer u belt op maandag en/of woensdag dan krijgt u haar vaak eerst aan de telefoon.

Taal-, VVE- en PBS coördinator en coördinator ouderbetrokkenheid en ICT/MAT

Lizette is bij ons op De Vuurtoren taal/leescoördinator. Petra is onze PBS coördinator. Voor de onderbouw heeft Sharon de taak van VVE coördinator op zich genomen en Lisette is onze coördinator ouderbetrokkenheid en ICT. Deze collega’s worden een keer per maand vrij geroosterd van lesgevende activiteiten. Zij werken dan op school aan activiteiten en plannen rondom hun expertise. Deze collega’s vormen samen met Anita en Yvonne het MAT (management advies team).

Leerkracht Plustijd

Rianne is onze leerkracht Plustijd. Plustijd biedt kinderen de mogelijkheid om extra ondersteuning te krijgen bij hun ontwikkeling. Het gaat om leerlingen die gemotiveerd zijn op school, die extra ondersteuning kunnen gebruiken t.a.v. 21 ste eeuwse vaardigheden om hun prestaties tot een hoger niveau te brengen. Het gaat om leerlingen van groep 5 t/m 7 die één keer per week op de woensdagmiddag twee uur extra leertijd aangeboden krijgen. Voor alle leerlingen is er na afloop een certificaat.