Groep 7

 

 

Nieuws

Certificaat plustijd

woensdag 26 juni

De kinderen van plustijd hebben na een heel jaar iedere woensdag middag hard gewerkt te hebben, hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Na een mooi toneelstuk en ballonnen prikken, was het zo ver…. Met een handtekening van de wethouder en een eigen handtekening, mocht het certificaat mee naar huis!           

Lees verder

Stagedag 20 juni

donderdag 20 juni

Vandaag zijn de kinderen van groep 7 en 8 weer op stage geweest. Wat een genot om de kinderen aan het werk te zien. Zo leerzaam en tegelijkertijd ook zo leuk! Bedankt Jinc en alle deelnemende bedrijven!

Lees verder

Summer’s Cool 2019

woensdag 5 juni

Beste ouders/ verzorgers, Dit jaar organiseert het Sportbedrijf, in samenwerking met De Kubus en FlevoMeer Bibliotheek, Summer’s Cool. Summer’s Cool is een meerdaagse dagbesteding, speciaal bedoeld voor kinderen die niet op vakantie kunnen gaan. In de bijlage vindt u alle benodigde informatie terug over de activiteiten, Summer’s Cool weken en meer. SBL-Flyer_7t_m9 jaar_SummersCool_2019_DEF_ZS SBL-Flyer_10t_m14 jaar_SummersCool_2019_DEF_ZS

Lees verder

Koningsspelen

vrijdag 12 april

Wat een gezellige dag! Eerst de opening, daarna lekker ontbijten, toen de rondes met 17 spellen met als afsluiting nog een kennisquiz. Op de foto’s is goed te zien dat de kinderen genoten!

Lees verder

Schoolvoetbal

woensdag 10 april

Het mixteam van groep 7 en 8 gaan ook niet met lege handen naar huis! Na een 1-1 einduitslag van de wedstrijd , net een klein verschil bij de penalties. Genoeg voor een vierde plek en een mooie beker! Meer dan trots op hun sportieve houding en de manier waarop zij hebben laten zien wat

Lees verder

Theoretisch verkeersexamen

vrijdag 5 april

Alle kinderen van groep 7 zijn geslaagd voor het theoretisch examen! Gefeliciteerd kanjers! 🤩

Lees verder

Welkom juf in onze groep 7

dinsdag 2 april

Yes! Juf Stephany is gestart in groep 7! Zij gaat werken op maandag,  dinsdag en woensdag.

Lees verder

Imc basis Dier en Natuur

dinsdag 2 april

Vandaag stonden de lessen in het teken van dier en natuur. De gastlessen werden verzorgd door de medewerkers van de dierenambulance en dierenartsenpraktijk Lelystad. Super leuke en leerzame middag!

Lees verder

Schoolvoetbal

woensdag 27 maart

Vandaag hebben 2 teams van groep 7 en 8 ( mix en jongens) gestreden tegen andere scholen! De winst is nog niet binnen, maar zij hebben de eerste rondes erg goed gespeeld! Trots op de jongens en meiden!

Lees verder