Groep 7

In groep 7 staat juf Lisette op maandag, dinsdag en donderdag voor de groep en op woensdag en vrijdag is dat juf Bianca.

De kinderen hebben gym op maandag en donderdag.

Nieuws

Schoolvoetbal 2018

donderdag 26 april

Tweede plaats voor deze voetbaltoppers!

Lees verder

Zeebodemloop 2018

dinsdag 17 april

Lelystad, maart 2018 Aan de basisscholen van Lelystad, Op zaterdag 26 mei 2018 wordt tijdens de Zeebodemloop weer de Jeugdloop over 1 kilometer gelopen. Deze loop is, evenals de voorgaande jaren, wat naam betreft gekoppeld aan de Stichting SchOOL, de scholen van openbaar (basis)onderwijs Lelystad. De Vakgroep Bewegingsonderwijs Lelystad zet zich in om een zo

Lees verder

Flyer vakantiesport- meivakantie

vrijdag 13 april

Flyer Vakantiesport Meivakantie 2018

Lees verder

Waterles

woensdag 21 maart

We hebben een gastles over water gehad. We hebben geleerd hoe water gezuiverd wordt en wat daarvoor nodig is. We hebben zelf een waterfilter gemaakt en uitgeprobeerd. Ook  mochten we waterbeestjes determineren. Het was een leerzame les!

Lees verder

Week van het geld

woensdag 21 maart

Wij hebben bezoek gehad van medewerkers van de SNS Bank die met ons een leerzame quiz hebben gespeeld. Aan het eind van het spel kregen we allemaal een spaarpotje mee naar huis.  

Lees verder

New City Kidz

dinsdag 27 februari

New City Kidz Leerlingen van groep 6, 7 en 8 van De Vuurtoren hebben een maquette gemaakt waarin ze op schaal voor New City Kidz hun droomwijk bouwden. Veel groen, een mooie plek voor oud en jong, huizen met zonnepanelen in mooie kleuren, veel ruimte om te spelen en natuurlijk ook een mooie speeltuin. We

Lees verder

New City Kids

donderdag 8 februari

Hard aan het werk! De puntjes op de  ” i “

Lees verder

Nieuwsbrief GGD: naar de tandarts

maandag 27 november

Nieuwsbrief GGD-naar de tandarts

Lees verder

EU fruit op de Vuurtoren

maandag 13 november

EU Fruit op De Vuurtoren

Lees verder