Groep 7

 

 

Nieuws

Koningsspelen

vrijdag 12 april

Wat een gezellige dag! Eerst de opening, daarna lekker ontbijten, toen de rondes met 17 spellen met als afsluiting nog een kennisquiz. Op de foto’s is goed te zien dat de kinderen genoten!

Lees verder

Schoolvoetbal

woensdag 10 april

Het mixteam van groep 7 en 8 gaan ook niet met lege handen naar huis! Na een 1-1 einduitslag van de wedstrijd , net een klein verschil bij de penalties. Genoeg voor een vierde plek en een mooie beker! Meer dan trots op hun sportieve houding en de manier waarop zij hebben laten zien wat

Lees verder

Theoretisch verkeersexamen

vrijdag 5 april

Alle kinderen van groep 7 zijn geslaagd voor het theoretisch examen! Gefeliciteerd kanjers! 🤩

Lees verder

Welkom juf in onze groep 7

dinsdag 2 april

Yes! Juf Stephany is gestart in groep 7! Zij gaat werken op maandag,  dinsdag en woensdag.

Lees verder

Imc basis Dier en Natuur

dinsdag 2 april

Vandaag stonden de lessen in het teken van dier en natuur. De gastlessen werden verzorgd door de medewerkers van de dierenambulance en dierenartsenpraktijk Lelystad. Super leuke en leerzame middag!

Lees verder

Schoolvoetbal

woensdag 27 maart

Vandaag hebben 2 teams van groep 7 en 8 ( mix en jongens) gestreden tegen andere scholen! De winst is nog niet binnen, maar zij hebben de eerste rondes erg goed gespeeld! Trots op de jongens en meiden!

Lees verder

Groep 7 en 8 in de Flevopost!

zaterdag 23 maart

Bent u benieuwd naar het artikel? Hieronder vindt u de link! https://flevopost.nl/artikel/1001501/leerlingen-de-vuurtoren-krijgen-kijkje-in-de-wereld-van-wonen-en-bouwen.html

Lees verder

De bouwplaats IMC- basis

dinsdag 19 maart

Vandaag is groep 7 naar de bouwplaats geweest. De kinderen hadden veel vragen die zij graag beantwoord wilden hebben. Dit is grotendeels gelukt. Wat een mooie en leerzame ervaring deze middag!

Lees verder

donderdag 14 maart

In de week van de betrokkenheid verdienen deze 2 kanjers een extra pluim! Zij helpen de schoonmaakster van de school. Want alleen een hele school schoonmaken is te veel. Wij werken hier toch ook! Wij helpen haar mee!

Lees verder