Groep 5

Nieuws

Certificaat plustijd

woensdag 26 juni

De kinderen van plustijd hebben na een heel jaar iedere woensdag middag hard gewerkt te hebben, hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Na een mooi toneelstuk en ballonnen prikken, was het zo ver…. Met een handtekening van de wethouder en een eigen handtekening, mocht het certificaat mee naar huis!           

Lees verder

Summer’s Cool 2019

woensdag 5 juni

Beste ouders/ verzorgers, Dit jaar organiseert het Sportbedrijf, in samenwerking met De Kubus en FlevoMeer Bibliotheek, Summer’s Cool. Summer’s Cool is een meerdaagse dagbesteding, speciaal bedoeld voor kinderen die niet op vakantie kunnen gaan. In de bijlage vindt u alle benodigde informatie terug over de activiteiten, Summer’s Cool weken en meer. SBL-Flyer_7t_m9 jaar_SummersCool_2019_DEF_ZS SBL-Flyer_10t_m14 jaar_SummersCool_2019_DEF_ZS

Lees verder

Koningsspelen

vrijdag 12 april

Wat een gezellige dag! Eerst de opening, daarna lekker ontbijten en toen nog de rondes met 17 spellen! Op de foto’s is goed te zien dat de kinderen genoten!

Lees verder

Sinterklaas 2018

woensdag 5 december

Sfeerfoto’s van Sinterklaas 2018. Wat een gezelligheid!

Lees verder

Workshop zwerfafval

vrijdag 30 november

Op woensdag 21 november hadden wij een workshop ochtend over zwerfafval! Na eerst een deel van de wijk te hebben opgeruimd vertrokken wij naar de bibliotheek waar wij aan de slag mochten met 3D-pennen!  

Lees verder

Sportochtend 4 oktober

maandag 8 oktober

Donderdagochtend hadden wij onze sportochtend bij de atletiekbaan! Er waren een aantal onderdelen die we gedaan hebben: Hordelopen Kogelstoten Werpen Hoogspringen 400 meter hardlopen 60 meter sprint Verspringen Wij hebben ons uiterste best gedaan en na afloop zijn wij moe maar voldaan terug naar school gelopen.  

Lees verder