Groep 1/2 a

Nieuws

De boerderij dieren

woensdag 8 mei

In de klas zijn we bezig met het thema: dieren. Vandaag kwamen de boerderij dieren langs van het stadspark en natuurlijk mochten wij even knuffelen met de dieren.  

Lees verder

De paashaas

woensdag 17 april

Vandaag kwam de paashaas op bezoek! Wij hadden een ei verstopt en de paashaas moest het ei vinden. Na aanwijzingen van ons heeft de paashaas het ei gevonden. Natuurlijk hebben we ook nog lekker een paaseitje gegeten.

Lees verder

Koningsspelen!

zaterdag 13 april

Lees verder

Koningsspelen

zaterdag 13 april

Wat een gezellige dag! Eerst de opening, daarna lekker ontbijten en toen nog de rondes met 17 spellen! Op de foto’s is goed te zien dat de kinderen genoten!

Lees verder

Poetsles groep 2

vrijdag 15 maart

Gisterochtend hadden de kinderen van groep 2 poetsles. Ze leerden hoe je goed moet tandenpoetsen. De theorie werd meteen in de praktijk gebracht want alle kinderen kregen een nieuwe tandenborstel en mochten even laten zien hoe goed ze het hadden begrepen. Er werd goed gepoetst! Alle kinderen hebben ook een informatieboekje, een kleine tube tandpasta

Lees verder

ANWB wegenwacht

dinsdag 12 maart

Vandaag kwam de ANWB wegenwacht langs om ons te vertellen over het werk wat zij doen!

Lees verder

Nationale voorleesdagen

woensdag 23 januari

Vandaag zijn de nationale voorleesdagen gestart! Niets is leuker dan dat de directrice komt voorlezen in de klas uit het boek:  Een huis voor Harry. groep1/2a en groep1/2b hebben genoten! 

Lees verder

Sinterklaas 2018

woensdag 5 december

Sfeerfoto’s van Sinterklaas 2018. Wat een gezelligheid!

Lees verder

Schoolontbijt

donderdag 8 november

Vanmorgen lekker en gezond ontbeten tijdens het Nationaal Schoolontbijt!

Lees verder