Groepen

De bouwplaats IMC- basis

Geplaatst op dinsdag 19 maart 2019

Vandaag is groep 7 naar de bouwplaats geweest. De kinderen hadden veel vragen die zij graag beantwoord wilden hebben. Dit is grotendeels gelukt. Wat een mooie en leerzame ervaring deze middag!

Lees verder

Poetsles groep 2

Geplaatst op vrijdag 15 maart 2019

Gisterochtend hadden de kinderen van groep 2 poetsles. Ze leerden hoe je goed moet tandenpoetsen. De theorie werd meteen in de praktijk gebracht want alle kinderen kregen een nieuwe tandenborstel en mochten even laten zien hoe goed ze het hadden begrepen. Er werd goed gepoetst! Alle kinderen hebben ook een informatieboekje, een kleine tube tandpasta

Lees verder

Geplaatst op donderdag 14 maart 2019

In de week van de betrokkenheid verdienen deze 2 kanjers een extra pluim! Zij helpen de schoonmaakster van de school. Want alleen een hele school schoonmaken is te veel. Wij werken hier toch ook! Wij helpen haar mee!

Lees verder

ANWB wegenwacht

Geplaatst op dinsdag 12 maart 2019

Vandaag kwam de ANWB wegenwacht langs om ons te vertellen over het werk wat zij doen!

Lees verder

Beveiligd: Boekbespreking

Geplaatst op woensdag 6 maart 2019

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Nederlandse kinderjury 2019

Geplaatst op zondag 3 maart 2019

De kinderen zijn er druk mee. In tweetallen in gesprek over boeken. Welke boeken vind ik leuk? Voor wie zou dit nog meer een leuk boek kunnen zijn? Waarom denk ik dat?

Lees verder

Afscheid

Geplaatst op vrijdag 8 februari 2019

Morgen neemt juf Quincy afscheid! Daar gaan de helpende handen, de leuke opdrachtjes en de extra lesjes buiten de klas! wij gaan haar ontzettend missen! Tot ziens Quincy!

Lees verder

Stage!

Geplaatst op donderdag 7 februari 2019

7 februari heeft groep 7 stage gelopen bij verschillende stage bedrijven. Wat een fantastische ervaring. Vol verhalen kwamen de kinderen weer op school. Bedankt moeders en vaders die het mogelijk hebben gemaakt om de kinderen op tijd op de juiste locaties te krijgen en het begeleiden van de groepjes!    

Lees verder

Rekendoelen

Geplaatst op maandag 28 januari 2019

Waar sta ik? Wat kan ik al en waar heb ik nog extra hulp bij nodig? Knap dat de kinderen zelf heel goed weten waar ze staan bij de start van de les.

Lees verder