Groepen

Certificaat plustijd

Geplaatst op woensdag 26 juni 2019

De kinderen van plustijd hebben na een heel jaar iedere woensdag middag hard gewerkt te hebben, hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Na een mooi toneelstuk en ballonnen prikken, was het zo ver…. Met een handtekening van de wethouder en een eigen handtekening, mocht het certificaat mee naar huis!           

Lees verder

Stagedag 20 juni

Geplaatst op donderdag 20 juni 2019

Vandaag zijn de kinderen van groep 7 en 8 weer op stage geweest. Wat een genot om de kinderen aan het werk te zien. Zo leerzaam en tegelijkertijd ook zo leuk! Bedankt Jinc en alle deelnemende bedrijven!

Lees verder

Summer’s Cool 2019

Geplaatst op woensdag 5 juni 2019

Beste ouders/ verzorgers, Dit jaar organiseert het Sportbedrijf, in samenwerking met De Kubus en FlevoMeer Bibliotheek, Summer’s Cool. Summer’s Cool is een meerdaagse dagbesteding, speciaal bedoeld voor kinderen die niet op vakantie kunnen gaan. In de bijlage vindt u alle benodigde informatie terug over de activiteiten, Summer’s Cool weken en meer. SBL-Flyer_7t_m9 jaar_SummersCool_2019_DEF_ZS SBL-Flyer_10t_m14 jaar_SummersCool_2019_DEF_ZS

Lees verder

Berichtgeving vanuit Cito

Geplaatst op dinsdag 21 mei 2019

Beste ouder of verzorger, Uw kind heeft onlangs de Centrale Eindtoets van het College voor Toetsen en Examens gemaakt. Vandaag komen de eindtoetsaanbieders van de eindtoetsen Route 8, IEP, DIA en AMN met het bericht dat een deel van de leerlingen die een van hun eindtoetsen hebben gemaakt helaas een verkeerd toetsadvies heeft gekregen. Deze

Lees verder

De boerderij dieren

Geplaatst op woensdag 8 mei 2019

In de klas zijn we bezig met het thema: dieren. Vandaag kwamen de boerderij dieren langs van het stadspark en natuurlijk mochten wij even knuffelen met de dieren.  

Lees verder

De paashaas

Geplaatst op woensdag 17 april 2019

Vandaag kwam de paashaas op bezoek! Wij hadden een ei verstopt en de paashaas moest het ei vinden. Na aanwijzingen van ons heeft de paashaas het ei gevonden. Natuurlijk hebben we ook nog lekker een paaseitje gegeten.

Lees verder

Centrale Eindtoets (Cito)

Geplaatst op woensdag 17 april 2019

Trots op de kanjers van groep 8! Gisteren (dinsdag 16 april) en vandaag (woensdag 17 april) zijn de dames en heren van groep 8 hard aan het werk met het maken van de Centrale Eindtoets van Cito. Dit jaar wordt er dagen getoetst en wordt er gewerkt aan taal- en rekenonderdelen. Op dinsdag waren er

Lees verder

Koningsspelen!

Geplaatst op zaterdag 13 april 2019

Lees verder

Koningsspelen

Geplaatst op zaterdag 13 april 2019

Wat een gezellige dag! Eerst de opening, daarna lekker ontbijten en toen nog de rondes met 17 spellen! Op de foto’s is goed te zien dat de kinderen genoten!

Lees verder