Geslaagde Grote Rekendag

Geplaatst op woensdag 23 maart 2016

Vandaag  hebben we op De Vuurtoren meegedaan met de Grote Rekendag. De hele ochtend stond voor de hele school in het teken van rekenactiviteiten, die allemaal met het thema ‘Kraak de code’ te maken hadden.
Vanmorgen begonnen we met een schoolbrede opening. Op de foto’s is het misschien wat lastig te zien, maar met elkaar hebben we de code 0320 op het plein gemaakt. Herkent u deze code?!

IMG_3012 IMG_3013

Vervolgens is deze code, onder toeziend oog van vele ouders, in iedere groep besproken.

07 05 03 02 01

Daarna is iedere groep in de klas aan de slag gegaan. In diverse groepspagina’s zijn daar foto’s van terug te vinden.
Wij kijken met elkaar terug op een geslaagde en leerzame dag. Het is nog even wachten tot 22 maart 2017, maar dan is de volgende Grote Rekendag. We hebben er nu al zin in!