123Zing-certificaat behaald

Geplaatst op zaterdag 21 november 2015

Vandaag hebben Lizette en Jolanda hun 123Zing-certificaat behaald. Zij hebben twee trainingsdagen omtrent de 123Zing muziekmethode gevolgd. Samen met het hele team gaan zij nu verder met het vormgeven van het muziekonderwijs op De Vuurtoren.

Dit schooljaar zijn we gestart met de muziekmethode 123Zing. In veel groepen wordt al enthousiast gezongen. Wellicht heeft u hier al over gehoord van uw kind(eren). De methode is momenteel bezig met het ontwikkelen van een doorgaande leerlijn muziek, die wij vanaf volgend jaar kunnen gaan volgen.

Wist u dat alle kinderen thuis in kunnen loggen op de site van 123Zing om lekker verder te zingen met alle liedjes die de leerkracht voor hen klaarzet? Als u de inloggegevens niet meer heeft kunt u deze opnieuw aan de leerkracht van uw kind vragen.